Sport Lokaal

Sport Lokaal is het sportiefste programma van Omroep Archipel

Sport Lokaal is het sportprogramma van Omroep Archipel. Elke zaterdagmiddag wordt er tussen 14:00 en 18:00 het sportnieuws van het eiland behandeld. Dit kunnen live-verslagen zijn van voetbal, volleybal, rugby, basketbal en korfbal. Noem maar op dus.

Maar ook uitslagen van dam- en schaakverenigingen, diverse zaalvoetbalcompetities, tafeltennis, basketbal en nog veel meer.

Sport nieuws?

Sport Lokaal is daarnaast op zoek naar informatie van sporten op Goeree-Overflakkee. Als vereniging kan je allerlei persberichten kwijt op het mailadres van de redactie van Sport Lokaal: sportredactie@omroeparchipel.nl. Ook als individuele sporter kan je op dit adres je prestaties kwijt, en op zaterdagmiddag kan je bellen met de studio op nummer: (0187) 68 26 30.

Natuurlijk kan je ook nog gewoon schrijven, dan is het adres:

Omroep Archipel
t.a.v Sport lokaal
Postbus 157
3253 ZJ Ouddorp

Gezocht

Het sportaanbod op Goeree-Overflakkee is breed en teveel om op te noemen. Sport Lokaal wil zo breed mogelijk aandacht geven aan de sporten en sporters op en van Goeree-Overflakkee.

Wil je meewerken aan een sportief en dynamisch sportprogramma, wil je Goeree-Overflakkee laten weten wat er op sportief gebied op ons eiland gebeurt? Dan ben je van harte welkom. Kijk dan verder op deze site onder het kopje vacature.

Het meest actieve programma van Omroep Archipel is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken! Sport Lokaal is op zoek naar technici, presentatoren, redactieleden en verslaggevers.

Meer info?

Iets gemist van de uitzending? Of wil je al het sportnieuws nog eens rustig terugluisteren? Kijk dan eens op onze website onder het kopje Radio/Radioprogramma gemist. Selecteer dan het programma Sport Lokaal.

Sociale media

Volg jij Omroep Archipel Sport Lokaal al op Twitter en Facebook? Ruim 1700 mensen gingen je al voor en worden op de hoogte gehouden door de diverse kanalen van Omroep Archipel. Al die nieuwsberichten komen samen in het sportprogramma op zaterdagmiddag samen met het actuele nieuws. Luister elke zaterdag tussen 14 en 18 uur om op de hoogte te blijven van het laatste sportnieuws van het eiland.

Credits

Sportlokaal wordt onder andere gemaakt door: Tim Hoek, Daniel Bom, Mark Lagendijk, Piet de Vogel, Leo Troost, Renee Hanenberg, Edwin van Os, Maarten de Korte, Jaap de Bakker, Jeroen Witte en nog vele anderen.

Scroll naar boven