Radio

Als lokale omroep hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige radio-uitzendingen die zorgen voor nieuws en betrokkenheid binnen de gemeenschap van Goeree-Overflakkee.

Onze radioprogramma’s worden samengesteld en gepresenteerd door een getalenteerd team van lokale DJ’s en presentatoren, die de vinger aan de pols houden van wat er speelt in onze regio. Of je nu wilt genieten van de nieuwste hits, je wilt laten informeren over lokaal nieuws en evenementen, of gewoon wilt ontspannen met een mix van diverse muziekgenres, we hebben voor elk wat wils.

Met onze uitzendfrequenties op 105.6 FM (west) en 105.9 FM (oost) kun je ons gemakkelijk beluisteren op je radio, of je nu thuis, onderweg of op het werk bent. Daarnaast kun je ook via onze website en mobiele app live luisteren naar onze radio-uitzendingen, waardoor je altijd verbonden blijft met de lokale gebeurtenissen en de levendige sfeer van Goeree-Overflakkee.

We nodigen je uit om te ontdekken wat onze lokale radiozender te bieden heeft. Stem af op Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee en laat je meeslepen door boeiende programma’s, bruisende muziek en het gemeenschapsgevoel dat onze omroep koestert.

Klik hieronder op een dag om de programmering van de desbetreffende dag te bekijken:

Scroll naar boven