U zij de Glorie & Muzikale Hartewensen

Geestelijke muziek

Bijna iedereen luistert graag naar muziek en zang. Het kan een mens blij maken, opbeuren of herinneren aan iets van vroeger. In droevige tijden kan het weer de moed geven om verder te gaan. Maar niet alle muziek spreekt ons aan. Als je de radio aanzet dan hoor je veel soorten muziek.

Slechts enkele omroepen zenden ook geestelijke muziek uit. En altijd hoop je dat er liederen of psalmen gedraaid worden die je raken. Dan is het goed dat je zelf kan bepalen welk lied of psalm er uit je radio komt. Dan is het goed dat er vrijwilligers zijn die dit mogelijk maken. Die de muziek via de radio uitzenden maar de keus overlaten aan de luisteraars. En de luisteraars de mogelijkheid te bieden om felicitaties, groeten, beterschapswensen, enz. door te geven aan anderen. In de programma’s “Muzikale Hartewensen” en “U zij de glorie” van Omroep Archipel wordt alleen geestelijke muziek gedraaid.

Tijdens de uitzendingen wordt ook een meditatieve onderbreking ingepast waarin de boodschap van het evangelie op een begrijpelijke wijze wordt doorgegeven.

Verzoekplatenprogramma’s bij Omroep Archipel

“U zij de glorie” is te beluisteren op iedere maandagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en “Muzikale Hartewensen” is te beluisteren op woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur. U kunt voor beide programma’s één verzoekplaat per avond aanvragen voor maximaal 5 personen.

Verzoeknummer aanvragen

U kunt uw aanvraag per brief naar de omroep sturen, we vragen u wel om uw verzoek enkele dagen van tevoren in te sturen. Als u vergeten bent om een verzoek op te sturen, dan kunt u op de uitzendavond vanaf ongeveer 18:30 uur bellen naar: (0187) 682630. Voor het programma “U zij de Glorie” is er tevens de mogelijkheid om, tot vrijdagmiddag 5 uur een briefje in te leveren bij de receptie van “De Vliedberg”, “Westvoorn” en “Spectrum”; Deze verzoekjes worden dan de hierop volgende maandag uitgezonden.

Ook is het mogelijk om via het e-mailadres uzijdeglorie@omroeparchipel.nl een verzoekje aan te vragen, als deze verzonden wordt voor vrijdagmiddag dan zal deze ook nog meegenomen worden in het programma van de hierop volgende maandag.

Voor het programma “U zij de Glorie” kan ook onderstaande invulformulier gebruikt worden:

Bezig met versturen
Let op: Dit verzoek wordt verstuurd naar het team van U zij de Glorie

Meewerken met de programma’s

Misschien lijkt het u wel leuk om mee te werken aan de programma’s. Dat kan als presentator(-trice), of als technicus (de muziek afspelen) of de telefoon aannemen en de verzoeken noteren. Loop eens binnen tijdens een uitzendavond en laat u vrijblijvend voorlichten.

U wordt veel luisterplezier gewenst door de makers van de beide programma’s.

Scroll naar boven