’96 uur voor KiKa’ in Met Wie

Dinsdag 25 is er aandacht voor de ’96 uur voor KiKa’-actie die eind juli door vrijwilligers van RTV Slogo georganiseerd wordt. ’96 uur voor KiKa’ is een project van vrijwilligers van RTV Slogo. Onder deze vrijwilligers zijn 3 DJ’s die in juli worden opgesloten in een glazen huis. Dankzij vele sponsoren wordt er in juli op het Diekhuusplein in Middelharnis een glazen huis neergezet waar 3 DJ’s zich 4 dagen in op gaan sluiten. Met dit glazen huis wordt geld opgehaald voor Stichting KiKa. Luisteraars kunnen dan verzoekjes aanvragen voor geld, en dit geld wordt dan op de laatste dag overhandigt aan KiKa! In de uitzending zal door de vrijwilligers uit de doeken gedaan worden hoe deze actie verder vorm zal krijgen.

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website.
Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Scroll naar boven