ChristenUnie en de waterschapsverkiezingen

In de uitzending van het politiek programma Polivak op 19 februari ontvangt presentator Jan van Gurp de nummers 1 en 2 van de ChristenUnie (Waterschap Hollandse Delta)

Op 18 maart a.s. zijn namelijk de verkiezingen voor het Waterschap Hollandse Delta en de kieslijst van de ChristenUnie word aangevoerd door Piet Robijn uit Sommelsdijk en de nummer 2 op de lijst is Jantien Fröling. In een boeiend gesprek hoort u meer over de kerntaken van het waterschap en de nut en noodzaak om te gaan stemmen tijdens de waterschapsverkiezingen.

Natuurlijk zal er ook gesproken worden over de speerpunten in het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie en wat is de meerwaarde van deze partij in het waterschap?

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email]

Scroll naar boven