Diverse onderwerpen in ‘Met wie’…

Op 5 augustus staat het eerste uur van de uitzending in het teken van de goede doelen van de Omloop. Dit jaar zijn dat ‘Het Van Weel-Bethesda’-ziekenhuis, Best Buddies en Kika Goeree Overflakkee. Er is een telefonisch interview met dokter van der Velde en in de studio is Kees Witte te gast. Zij vertellen waar het geld aan wordt besteed.
Ook is Saskia Drok te gast. Zij is werkzaam bij het zwembad van Stellendam, maar heeft ook wat met paarden en businessclub. Hoe dat zit hoort u in het tweede uur.

Het shantykoor Op Volle Kracht bestond vorig jaar 10 jaar. Een relatief jong koor met een hele geschiedenis. Op 12 augustus zijn een aantal leden van het shantykoor te gast in de studio en komen alles over het koor vertellen en nemen natuurlijk muziek mee van het koor.
Het wordt een muzikale uitzending want in het tweede uur is popkoor Rol Around te gast. Het koor bestaat in september 12,5 jaar en daar komt men over vertellen.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “radioprogramma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Scroll naar boven