Een jaaroverzicht in De Notenkraker

Eind december is de periode van de terugblikken en dat lijkt presentatrice Titania Poort eigenlijk wel leuk om dat op donderdag 19 december ook te doen. Wat heeft De Notenkraker u het afgelopen jaar laten horen, daar gaat deze uitzending over. Uit de maanden januari tot en met november 2019 (m.u.v. de maand juli) wordt telkens een stuk opnieuw ten gehore gebracht. Daarbij komt werk van de volgende componisten langs: Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, John Field, Karl Ditters Von Dittersdorf, Ludwig van Beethoven, Henry Purcell, Antonio Vivaldi, Béla Bartók, Benjamin Godart en Antonin Dvorak.

De Notenkraker is een radioprogramma over en met klassieke muziek. Samengesteld en gepresenteerd door Titania Poort. Het programma wordt uitgezonden op donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. De herhaling is op dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 uur.

Oproep:
Wilt u dat De Notenkraker aandacht besteedt aan uw concert, uitvoering of recital, stuur dan (tijdig) uw gegevens naar [email]denotenkraker@omroeparchipel.nl[/email]. Presentatrice Titania Poort zal er dan melding van maken in de uitzending.

Scroll naar boven