Gevarieerde tafelgesprekken in ‘Met Wie…’

In de eerste uitzendingen van de maand juli is er een diversiteit aan gesprek onderwerpen te horen in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

In de eerste uitzending van de maand juli is het Rode Kruis te gast. Deze vereniging kennen we allemaal want we komen ze overal tegen op grote evenementen zoals o.a. ‘De Omloop’. Maar het Rode Kruis doet nog veel meer! U hoort daar alles over in een gesprek met Titania Poort, in het eerste uur op 1 juli tussen 19:00 en 20:00 uur.

Het 2e uur van de uitzending op 1 juli wordt ingevuld door de Koninklijke muziekvereniging ‘Sempre Crescendo’ uit Middelharnis. Dit orkest bestaat al 125 jaar en daarover valt heel veel te vertellen. Wat heeft deze muziekvereniging allemaal te bieden, wanneer worden er concerten georganiseerd en hoe is de vereniging eigenlijk ontstaan. Het word allemaal aan tafel besproken in ‘Met wie…’

In de uitzending van dinsdag 8 juli komt Leen Saarloos, voorzitter van de Rotary G-O, in het eerst uur naar de studio. Met hem zal er gesproken worden over de Rotary maar ook over de activiteiten voor de Leontien Foundation en de organisatie van de GO-classic die op 13 september a.s. georganiseerd word.

En in het laatste uur schuift Notaris Benschop aan en hij gaat de luisteraars uitgebreid voorlichten over de onderwerpen: schenkingen en erfrecht. Elk jaar veranderd er wel weer wat in de wetgeving en hoe kan je dat op je eigen situatie toepassen. Wat en hoeveel kan ik aan de kinderen schenken? Heeft u vragen over dit onderwerp: u kunt ze nu alvast mailen naar: metwie@omroeparchipel.nl

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma Gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Scroll naar boven