Organisatie

Als streekomroep hebben we een toegewijd team van professionals en vrijwilligers die zich inzetten om een breed scala aan programma’s en diensten te bieden die aansluiten bij de behoeften en interesses van onze gemeenschapOmroep Archipel is geworteld in de lokale cultuur en is er trots op een stem te geven aan de diverse gemeenschappen op Goeree-Overflakkee. We brengen nieuws, actualiteiten, interviews, reportages en evenementenverslagen die relevant zijn voor onze streek. Met onze journalistieke benadering streven we ernaar om de lokale betrokkenheid te vergroten, belangrijke kwesties aan te pakken en een platform te bieden voor discussie en dialoog.

Naast onze radio-uitzendingen bieden we ook televisieprogramma’s en online content aan via onze website en sociale mediakanalen. Hierdoor kunnen we een breder publiek bereiken en onze gemeenschap op verschillende manieren betrekken en informeren.

We zijn verheugd om samen te werken met lokale organisaties, verenigingen en individuen om een diverse en boeiende programmering te creëren die de lokale identiteit en het gemeenschapsgevoel weerspiegelt. We geloven in de kracht van media als een middel om mensen samen te brengen, te informeren en te inspireren.

Raad van Toezicht
T.A. (Teun) Bakelaar (voorzitter)
Titania Poort
Gerrit Poortvliet
rvt@omroeparchipel.nl

Directeur-bestuurder
Arjan Huizer
arjan.huizer@omroeparchipel.nl

ANBI
Omroep Archipel is een Algemeen Nut Beogende Instelling, de details omtrent de ANBI-status zijn terug te vinden op onze ANBI-pagina.

Scroll naar boven