Polivak in gesprek met Henk van der Meer, raadslid van de VVD

In de uitzending van donderdag 22 juni 2017 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Henk van der Meer, raadslid van de VVD in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.

Met hem zullen een aantal zaken worden besproken zoals zijn ambities voor een nieuwe zittingsperiode. De verschillen tussen de raden van de voormalige gemeente Goedereede en de huidige gemeente. De moties van de algemene beschouwingen en het interpellatiedebat krijgen aandacht, evenals het debatteren van de raadsleden met elkaar. Daarnaast nog een aantal andere onderwerpen waarbij ook Ouddorp “bromt” aan de orde komt. Uiteraard zal er ook gesproken worden over het vertrouwen van de burger in de politiek en de afstand tussen burger en politiek. Al met al meer dan voldoende reden om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist” op www.rtvslogo.nl.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven