Polivak in gesprek met Johan de Vos, raadslid voor de fractie van VKGO

In de uitzending van donderdag 21 december 2017 van het radioprogramma Polivak op RTV Slogo is er een gesprek te horen met Johan de Vos, raadslid voor de fractie van VKGO van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Verslaggever Jan van Gurp sprak met hem o.a. over de afgelopen periode als raadslid. Wat is zijn grootste teleurstelling van de afgelopen periode en waaraan denkt hij met veel genoegen terug? Heeft deze raadsperiode hem gebracht wat hij ervan had verwacht? Zijn rol als raadslid van een oppositiepartij krijgt dus in het gesprek specifieke aandacht.

Er wordt in het gesprek ook vooruitgekeken. Johan de Vos is namelijk ook de lijsttrekker van VKGO voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wat zijn de toekomstverwachtingen van Johan naar de komende raadsverkiezingen? Weer oppositie voeren of misschien toch een rol in een coalitie?

Deze vragen komen allemaal aan de orde in het gesprek met raadslid Johan de Vos. Het is dus zeker de moeite waard om aankomende donderdagavond te luisteren naar het programma Polivak op RTV Slogo.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur en via radioprogramma gemist.

Scroll naar boven