Polivak in gesprek met politici van verschillende partijen over coalitiebesprekingen

Donderdag 5 april om 19:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Polivak te beluisteren bij RTV Slogo Radio. Deze uitzending staat volledig in het teken van de coalitiebesprekingen. Politiek verslaggever Jan van Gurp is in gesprek gegaan met politici van de lokale politieke partijen over de formatie van een nieuw college, die gevormd moet gaat worden na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart jl.

Wat zijn de mogelijkheden? Kan het huidige college weer opnieuw een termijn aangaan? Of is de SGP moreel verplicht om eerst met de grote winnaar van de verkiezingen, Vitale Kernen Goeree-Overflakkee, om de tafel te gaan zitten? Waar gaat de voorkeur naar uit van de verschillende partijen? En welke partijen zullen waarschijnlijk oppositie gaan voeren?

Eén ding is zeker, na de verkiezingen zijn de verhoudingen binnen de gemeenteraad flink verandert en de grote vraag blijft: Welke partijen mogen deze komende raadsperiode het beleid in de gemeente Goeree-Overflakkee bepalen?

Dus bent u benieuwd naar de stand van zaken omtrent de coalitiebesprekingen van de lokale politieke partijen van uw gemeente? Luister dan donderdag 5 april vanaf 19:00 uur naar het radioprogramma Polivak op RTV Slogo Radio.

Scroll naar boven