Polivak op 7 mei in gesprek met raadslid Johan de Vos

In de radiouitzending van uw lokale omroep RTV Slogo, van donderdag 7 mei 2015 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek met het raadslid Johan de Vos. Hij is lid van de fractie van de VKGO. Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd. Ook wordt met hem gesproken over de activiteiten van zijn fractie en de daarbij behorende teleurstellingen.

Aandacht wordt besteed aan de verplaatsing van de skatebaan, het meldpunt zorg, positie dorpsraden, vuurwerkverbod kabinet, aanrijtijden hulpdiensten , de bereikbaarheid van de HAP, varkenshouderij van Splinter en nog vele andere zaken. Redenen genoeg om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven