Provinciale en waterschapverkiezingen in Polivak

In de uitzending van donderdag 12 maart van Polivak op RTV Slogo is er uitgebreid aandacht voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de Waterschapsverkiezingen van 18 maart.

In het eerste uur vanaf 19 uur is de lijsttrekker van de PvdA, voor de waterschapsverkiezingen, Mevrouw Kickert te gast in de studio van RTV Slogo. Presentator Jan van Gurp gaat met haar in gesprek over het belang van de waterschapsverkiezingen en haar politieke drive voor het lijsttrekkerschap. Daarnaast geeft ze uitleg over de visie van de PvdA over o.a. veiligheid, duurzaamheid en innovatie. En is ze voorstander van goede communicatie met de inwoners en het eerlijk verdelen van de lasten.

In het tweede uur zit Anneloes van Hunnik uit Sommelsdijk aan de politieke tafel. Zij is de nummer 3 op de kieslijst voor de Provinciale Staten voor de partij Groen Links. Op dit moment heeft deze partij 3 zetels. Belangrijke punten voor deze partij zijn o.a. een verbetering van het openbaar vervoer op het eiland, het creëren van meer banen en werkgelegenheid en schone en groene energie.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven