Raadslid P.Breederveld (SGP) te gast in Polivak

In het politieke programma Polivak is er, in een serie interviews met raadsleden, in de maand februari een gesprek te horen met raadslid P. Breederveld van de SGP en is er een live-uitzending van de raadsvergadering.

Donderdag 5 februari zal er in de uitzending een gesprek worden uitgezonden met raadslid Pieter Breederveld van de SGP en met hem was er een boeiend gesprek over zijn portefeuille met zorg, cultuur en welzijn. Wat is zijn mening over de kwaliteit van de geboden zorg op ons eiland, hoe kijkt hij aan tegen het werk van de jongerencoach (voormalig veldwerker) en de bezuinigingen daarop en ook verteld hij zijn visie op de verkeerssituatie op het eiland. Een afwisselend en gevarieerd gesprek en tussen het raadslid Breederveld en presentator Jan van Gurp.

In de tweede uitzending van de maand op donderdag 12 februari zal de uitzending in het teken staan van de gemeenteraadsvergadering. Vanaf half 8 zal er rechtstreeks geschakeld worden naar het bestuurscentrum Het Rondeel waarna u de gehele raadsvergadering live kunt gaan beluisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@omroeparchipel.nl.

Scroll naar boven