Raadsvergaderingen, CDA en SGP in Polivak

De komende weken worden er in het politieke programma Polivak, afwisselend met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, interviews uitgezonden met raadsleden van het CDA en de SGP.

Op 10 april is mevrouw Thea Both-Verhoeven van het CDA te gast in de studio. Presentator Jan van Gurp praat met haar onder andere over haar rol als vrouw in de raad, haar rol in de vertrouwenscommissie benoeming burgemeester, verkeersveiligheid op het eiland en haar motivatie om raadslid te zijn.

In de uitzending van 17 april schuift de heer Rien van der Boom van de SGP aan in de studio van RTV Slogo. Met hem zal o.a. gesproken worden over de vergaderstructuur van de raad, het sociale domein en over de kwaliteit van de zorg in de toekomst.

Op 3 en 24 april wordt er de raadsvergadering live uitgezonden op RTV Slogo. Zo bent u direct op de hoogte van wat er in de raad besproken wordt.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en sinds kort ook via “radioprogramma gemist”.
Waar en wanneer u maar wilt kunt u de informatieve radioprogramma’s van RTV Slogo beluisteren via, het onlangs in gebruik genomen, radioprogramma gemist. Dit kunt u vinden op de website www.rtvslogo.nl onder het tabje ‘Radio’.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@omroeparchipel.nl

Scroll naar boven