RTV Slogo in gesprek met raadslid Eric van Noordt Wieringa

In de Polivak-uitzending van donderdag 12 mei 2016 op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Eric van Noordt Wieringa van de fractie van de VVD.

Eric van Noordt Wieringa is sinds kort lid van de raad als vervanger van Cornelis Trommel. Met hem zal worden gesproken over zijn vroegere ervaringen als raadslid in de gemeente Oostflakkee, zijn visie op het dualisme. Wie is hij eigenlijk? Mag een raadslid van een fractie een afwijkend standpunt innemen t.o.v. zijn andere fractieleden? Zijn raadswerk in relatie tot zijn werkzaamheden als zelfstandige. Wat verwacht hij van deze periode en de invulling van zijn eigen portefeuille. Al met al weer een goede reden om op dit programma af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven