Wethouder v.d. Vlugt (CDA) te gast in Polivak

In de uitzending van donderdag 16 juli van Polivak op RTV Slogo is de CDA-wethouder Arend Jan v.d Vlugt te gast. Deze wethouder heeft o.a. landbouw, visserij, innovatie en duurzaamheid in zijn portefeuille spreekt een uur lang met presentator Jan van Gurp.

Met hem zal er uitgebreid gesproken worden over het afgelopen politieke jaar. Hoe staat Goeree-Overflakkee ervoor zo vlak voor het zomerreces? Daarnaast zal er gesproken worden over de eilandvisie en -marketing, het project duurzaamheid 2020-energieneutraal en de innovatieve visserij. En onlangs werd bekend dat Goeree-Overflakkee groeit! Wat heeft dat voor effect op de langere termijn en hoe moeten we daarop inspelen? Al deze Interessante onderwerpen komen aanbod in het gesprek en dus genoeg redenen om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven