96 uur voor KiKa bij RTV Slogo

Deze week is het de week van 96 uur voor KiKa. 3 DJ’s van RTV Slogo, Carola Rokven, Kees Hameeteman en Alexander Rokven, sluiten zich vanaf dinsdag avond 29 juli voor 96 uur op in het glazen huis op het Diekhuusplein in Middelharnis. Door middel van deze actie proberen ze zo veel mogelijk geld op te halen Kika, Stichting Kinderen Kankervrij.

Geld inzamelen door eigen acties

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa zullen er diverse acties georganiseerd worden. Het aanvragen van verzoekplaten loopt als rode draad door deze actie. Dit kunnen jullie doen door naar het glazen huis te komen en je verzoek, plus donatie, in de bekende brievenbus te stoppen. Ook kan er een verzoek worden aangevraagd via de SMS. Maar er kan ook zelf een bijdrage geleverd worden aan deze actie! Ga bijvoorbeeld samen met vrienden of familie statiegeldflessen inzamelen of ga de auto’s wassen in de hele straat en doneer de volledige opbrengst aan de actie 96 uur voor Kika.

Themadagen

Iedere actie dag heeft een apart thema en daarnaast zijn er ook andere programmamakers die hun programma komen maken vanuit het glazen huis. Onder andere het Nederlandstalig muziekprogramma “Gewoon Jan” komt van de week rechtstreeks uit het glazen huis en ook is er een speciale uitzending van U Zij De Glorie op donderdagavond tussen 19-21 uur. Tijdens deze uren kan er voor € 5,– een psalm of lofzang worden aangevraagd via het telefoonnummer 0187-682630.

De slotdag, zaterdag 2 augustus, is uitgeroepen tot Kids Day. Op deze dag is er een springkussen aanwezig bij het glazen huis en kunnen kinderen zich laten schminken voor het goede doel KiKa. ’s Avonds op 19:00 uur word de deur van het glazen huis geopend en mogen de 3 DJ’s weer naar buiten en zal het bedrag bekend worden gemaakt dat is opgehaald met deze actie.

Uitzendfrequenties

De actie 96 uur voor Kika van RTV Slogo is 24 uur per dag te volgen via FM 105.6 MHz voor het westelijke deel van het eiland. Sinds vorige week wordt er ook uitgezonden via FM 105.3 Mhz voor het midden en oostelijk deel van de gemeente. Tevens zijn de uitzendingen te beluisteren op kabel via 105.9 MHz en via de internetstream op deze website.

Ook via het TV-kanaal van RTV Slogo is de actie 96 uur voor KiKa te volgen. De TV-uitzendingen zijn te zien via UPC digitaal kanaal 31 en analoog op 67+/840.00 Mhz.M.

Luister en volg RTV SLOGO en steun daarmee Kika tijdens de actie 96 uur voor KiKa!

Scroll naar boven