RTV Slogo 96 uur in actie voor KiKa!

Op dinsdag 29 Juli 2014 om 19:00 uur is het zover, dan komt RTV Slogo in actie voor stichting Kika. Tijdens deze actie worden de 3 DJ’s (Carola Rokven, Kees Hameeteman en Alexander Rokven) 96 uur opgesloten in het glazen huis op het Diekhuusplein in Middelharnis. Door middel van diverse acties gaan ze proberen ze veel mogelijk geld op te halenvoor KiKa.

Stichting KiKa zet zich in voor Kinderen kanker vrij

KiKa staat voor Stichting Kinder Kanker Vrij. Kinderkanker is het ergste wat er bestaat. Op dit moment is de overlevingskans van een kind met kinderkanker 75%. Van de 100 kinderen, halen het er 25 dus niet! En dat is onacceptabel. Met een gloednieuw ziekenhuis in Utrecht hoopt Kika de overlevingskans in 2025 naar 95% te brengen. In dit ziekenhuis (Prinses Maxima Centrum) zijn de beste dokters op het gebied van kinderkanker bij elkaar gebracht en de dokters kunnen daar kinderen direct behandelen. Het belangrijke van het bestrijden van kinderkanker is dat het pijnloos gebeurt. Ook daar staat Kika voor!

Geld inzamelen door eigen acties

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika zullen er diverse acties georganiseerd worden. Het aanvragen van verzoekplaten loopt als rode draad door deze actie. Dit kunnen jullie doen door naar het glazenhuis te komen en je verzoek, plus donatie, in de bekende brievenbus te stoppen. Ook kan er een verzoek worden aangevraagd via de SMS. Maar er kan ook zelf een bijdrage geleverd worden aan deze actie ! Ga bijvoorbeeld samen met vrienden of familie statiegeld flessen inzamelen of ga de auto’s wassen in de hele straat en doneer de volledige opbrengt aan de actie

96 uur voor Kika – Luister en volg RTV Slogo en steun daarmee KiKa tijdens de
actie 96 uur voor Kika!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rtvslogo.nl/96uurvoorkika

Scroll naar boven