Kringloopmarkt RTV Slogo op zaterdag 27 juni

De lokale omroep van Goeree-Overflakkee, RTV Slogo, houdt zaterdag 27 juni haar jaarlijkse kringloopmarkt op het schoolplein van de Westhoek aan de Dorpstienden te Ouddorp.

Ongeveer 15 kramen zullen vol staan met tweedehands spullen (rommel) zoals o.a. glaswerk, potten, pannen, boeken en misschien wel antieke spullen. De inwendige mens wordt deze dag ook niet vergeten. U kunt op het SLOGO-terras genieten van een kopje koffie, ook is er vers gebakken vis verkrijgbaar en staat de barbecue de gehele dag aan. Tevens kunt u terecht voor vragen over de lokale omroep bij de omroepmedewerkers en worden er liveprogramma’s gemaakt vanaf locatie.

Dus kom op zaterdag 27 juni even langs bij de kringloopmarkt van RTV Slogo op het schoolplein aan de Dorpstienden te Ouddorp voor een heerlijk gebakken visje of om lekker te snuffelen tussen de tweedehandsspullen. Door uw medewerking en/of bezoek aan deze rommelmarkt zorgt u ervoor dat RTV Slogo 24 uur per dag kan uitzenden via radio, televisie en internet.

Scroll naar boven