Deel uw en jouw filmkwaliteiten met heel Goeree-Overflakkee!

Om de lokale televisie van Goeree-Overflakkee te vullen met interessante, mooie, gezellige, positieve en unieke items is veel input, maar ook professie nodig. Het team van RTV Slogo biedt jou als enthousiast film(st)er en trotse inwoner van dit prachtige eiland, dé kans om filmpjes van en over ons eiland aan te dragen. Jouw inbreng wordt op prijs gesteld, bij het bedenken van positieve onderwerpen, maar met name bij het maken van leuke films, video’s en uitzendingen!

Oproep

Zit jij bomvol goeie ideeën, film je graag bij bepaalde activiteiten op het eiland of vind jet het een uitdaging op pad gestuurd te worden om een bepaald item om te filmen? Of heb je al mooie films gemaakt en wil je die aan iedereen laten zien? Werk mee aan een leuke of een misschien wel heel andere kijk op Goeree-Overflakkee! De lokale televisie zoekt jou!

RTV Slogo is vooral op zoek naar filmers, maar er zijn meer mensen met kwaliteiten nodig om televisie te maken: bijvoorbeeld interviewers en assistenten voor de TV redactie. Zie jij het als een uitdaging om mee te helpen bij de lokale televisie? Meld je nu aan via [email]info@omroeparchipel.nl[/email]!

Scroll naar boven