Kunst, natuur en muziek in “Met wie…”

In mei zullen er weer bijzondere gasten aanschuiven in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

Op 6 mei zijn de heren Cor Roon, Simon Blok, Corné de Geus en Cees het Jonk te gast in de studio. Zij komen vertellen over Mannenzang Goeree-Overflakkee. In het tweede uur is er een telefonisch interview met beeldend kunstenares mevrouw Marjolein Innemee. Zij verkreeg landelijke bekendheid door een expositie bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Mevrouw Miriam Zimmerman komt in de uitzending van 13 mei vertellen over de Kunstkijk Goeree-Overflakkee 2014. Wie doen er mee en op welke locaties kunt u terecht? In het tweede uur van deze uitzending komt mevrouw van Leersum praten over het solistenconcours in Melissant.

20 mei zal de heer Jos de Haan van fanfareorkest de Hoop uit Stellendam aanschuiven om te vertellen over Pop in Concert wat dit jaar voor de 14e keer zal worden gehouden. En hij neemt talent mee!

Heeft u altijd al willen weten wat een wijkagent precies doet of hoe u deze kunt bereiken? Luister dan zeker naar “Met wie…”, want het tweede uur is wijkagent Cor van Heemst te gast. Heeft u zelf een vraag mail deze dan naar metwie@omroeparchipel.nl en dan wordt uw vraag beantwoord in de uitzending!

In de uitzending van 27 mei is mevrouw AnneMarijke Elema van het IVN te gast en gaat ons vertellen wat het IVN allemaal doet. Ook te gast is de heer Arend Jan van der Vlugt, wethouder van de gemeente Goeree-Overflakkee. Met hem wordt gesproken over de Getijdecentrale op de Brouwersdam.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website. Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”!

Scroll naar boven