Nieuw seizoen “Blik op Goeree-Overflakkee” met prijsvraag bij RTV Slogo

RTV Slogo zendt op dit moment weer een nieuwe reeks afleveringen van het populaire programma Blik op Goeree-Overflakkee uit. Al jaren is het programma, waarin de auto met camera dwars door ons mooie eiland rijdt, wekelijks te zien op RTV Slogo. Inmiddels is alweer het derde seizoen van de vernieuwde reeks van dit programma te zien. Dit seizoen bestaat uit 18 afleveringen waarin je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbij ziet komen.

Spelelement

Aan de nieuwe reeks afleveringen 29 t/m 46 is wederom een spelelement toegevoegd: De oplettende kijker zal opmerken dat er in elke uitzending één of meer letters verstopt zitten in de beelden. Het is dus aan jou om de letters te verzamelen. In totaal kunnen er in alle afleveringen bij elkaar maximaal 35 letters worden verzameld die uiteindelijk een Flakkees gezegde vormen. Als je de oplossing weet, stuur die dan naar [email]info@omroeparchipel.nl[/email] en win een mooie prijs!

Ook op YouTube

Natuurlijk hoef je tegenwoordig niet meer per se voor de televisie te gaan zitten als je de nieuwe afleveringen van Blik op Goeree-Overflakkee wil zien. Alle afleveringen kan je ook via het Youtube-kanaal (ook te vinden op de Youtube-pagina op deze webstek) en de Facebookpagina van RTV Slogo bekijken. Zodat je on demand, wanneer het jou uitkomt, de nieuwe aflevering kan bekijken.

Scroll naar boven