OmloopNieuwsRadio 2015 op RTV Slogo

RTV Slogo presenteert op 21 en 22 augustus OmloopNieuwsRadio. Zesentwintig uur lang volgt de lokale omroep de lopers van de Omloop van Goeree-Overflakkee op de voet. Zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen! Tijdens de radiouitzending van OmloopNieuwsRadio zijn er live verslagen vanuit het lopersveld, wordt er informatie gegeven over de goede doelen van dit jaar en is het laatste actuele nieuws te horen.

OmloopNieuwsRadio voor en door u!

Voor het vaste item “Loper Belicht” is OmloopNieuwsRadio nog op zoek naar deelnemers die tijdens de uitzending hun verhaal en ervaringen wil vertellen aan de luisteraars. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email]omloop@omroeparchipel.nl[/email].

Tevens is er dit jaar weer de mogelijkheid voor de groetjes en verzoekjes. Hierin kan men de lopers en de vrijwilligers tijdens de Omloop ondersteunen met een groet of muzikaal verzoek. Hiervoor kunt u mailen naar [email]omloop@omroeparchipel.nl[/email].

RTV Slogo’s Omloopsite

RTV Slogo heeft naast haar eigen homepage op het internet een speciale Omloopsite gelanceerd. Jaarlijks bekijken meer dan duizend bezoekers de speciale website tijdens en na de omloop. Op deze website vindt men informatie en actueel nieuws over de Omloop van Goeree-Overflakkee en OmloopNieuwsRadio. De site is op te vragen via www.rtvslogo.nl/omloop.

Tijdens de Omloop van Goeree-Overflakkee op 21 en 22 augustus speelt het internet, naast het 26-uurs radioprogramma, een prominente rol. Het internetteam zorgt elk uur voor actueel nieuws uit het lopersveld en is er een uitgebreide fotogalerij te bezichtigen. Tevens vindt men op de site meer informatie over de radiouitzending, de route van de Omloop, de goede doelen en de sponsorgalerij. Ook kunt u via deze site luisteren naar het geluid van OmloopNieuwsRadio.

Uitzendfrequenties

OmloopNieuwsRadio van RTV Slogo is 26 uur lang te volgen via FM 105.6 en 105.9, op analoge kabel via 105.9MHz en via de internetstream op www.rtvslogo.nl.

Ook via het TV-kanaal van RTV Slogo is de Omloop van Goeree-Overflakkee te volgen. De TV-uitzendingen zijn te zien via Ziggo-digitaal kanaal 36, analoog op 67+/840.00 MHz en via de livestream op onze website.

Scroll naar boven