Polivak in gesprek met heemraden

In de uitzending van donderdag 10 september van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met de heemraden van waterschap Hollandse, Delta Frank van Oorschot en Piet Robijn. Beiden zijn inwoner van de gemeente Goeree-Overflakkee.

In dit uitermate boeiende gesprek met beide heren zal het gaan over nut en noodzaak van het waterschap, de portefeuilles die zij beheren, de grote wateroverlast van de laatste weken en de maatregelen die het waterschap daarop heeft genomen.

Verder komen aan de orde de werkzaamheden van beiden, de veiligheid van de wegen, de zuivering van het afvalwater. De functie van de verenigde vergadering, de functie van de steunfractieleden, de positie van bebouwd en onbebouwd. Zeker de moeite waard om op die datum af te stemmen op RTV Slogo.

Voor een volgend gesprek zijn uitgenodigd een ervaren raadslid en een nieuw raadslid, in de personen van de heren Van der Boom en Herweijer, beiden behorend tot de fractie van de SGP in de gemeenteraad.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven