Polivak in gesprek met Dorpsraad Stad aan het Haringvliet

In de Polivak-uitzending van donderdag 14 juli 2016 op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Piet Diepenhorst en Stella Braber. Zij zijn voorzitter en secretaris van de Dorpsraad Stad aan het Haringvliet.

Met hen wordt gesproken over nut en noodzaak van de dorpsraad. De doelstellingen die gehanteerd worden en de visie. Verder spraken ze met elkaar over de acties die zij hebben ondernomen waarbij aan de orde kwam de situatie rondom de Tilsedijk. De brieven en de antwoorden aan en van het Waterschap. De herinrichting van de Molendijk, de woningbouw, de herinrichting van de haven en de sterke en zwakke kanten van het dorp. Ook de communicatie met het gemeentebestuur was onderwerp van gesprek. Al met al genoeg redenen om af te stemmen op dit interessante gesprek.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email]

Scroll naar boven