Sportserie “Ouwe Helden” bij RTV Slogo

De sportserie “Ouwe Helden” met verhalen van bekende mensen uit het betaalde en amateurvoetbal uit de regio word deze zomer uitgezonden op de dinsdag avond bij uw eigen lokale omroep RTV Slogo.

Deze serie is een samenwerking tussen de website Regio Rijnmond Voetbal en diverse lokale omroepen uit de regio waaronder RTV Albrandswaard en RTV Slogo. Presentator Ardie den Hoed praat in deze serie met diverse bekende voetballers uit de regio Rijnmond. Zo is in de eerste uitzending op dinsdag 28 juni een gesprek te beluisteren met Aart Trees, voormalig Feyenoord-doelman en huidige voorzitter van amateurclub Hillegersberg.

Tot half september worden er een twaalftal afleveringen uitgezonden waarin diverse personen te gast zijn zoals o.a. Ton Pattinama, Robert Verbeek, Rob Jacobs en Henk Schouten. Hoe gaat het met ze, waarom kunnen ze niet stoppen met het spelletje en wat vinden ze van het hedendaagse Amateurvoetbal. Genoeg mooie voetbalverhalen zodat ze niet vergeten worden!

Het programma “Ouwe Helden” wordt uitgezonden op dinsdagavond om 19:00 uur, de herhaling op zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur en via “radioprogramma gemist” op de website.

Scroll naar boven