Polivak in gesprek met raadslid Aat van Alphen

In de uitzending van donderdag 16 april van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek met het raadslid Aat van Alphen. Hij vormt de eenmansfractie van het EVV (Eiland voor de Vrijheid). Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd.

Ook wordt gesproken over de kracht van de economie en de leefbaarheid op het eiland. Het ontbreken van een analyse hoe het eiland er nu werkelijk uitziet zal worden besproken en de daarmee in verband staande sterke en zwakke punten. De erfenissen vanuit het verleden zullen ook nog even worden belicht en ook de weinige positieve ontwikkelingen die er tot op dit moment zijn. Is er werkelijk sprake van monisme of dualisme en hoe staat het daarmee. Onderwerpen genoeg om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven