Polivak in gesprek met VVD-fractielid Addy Rijerkerk-Andriesen

In de Polivak-uitzending van donderdag 4 februari 2016 op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Addy Rijerkerk-Andriesen. Zij is lid van de fractie van de VVD.

Met haar wordt gesproken over de zondagsrust in relatie tot het beleid wat door de raad wordt vastgesteld. Allerlei ontwikkelingen in Ouddorp die spelen en waar burgers hun zorgen over uitspreken. Het bouwen aan de kust zal een item zijn evenals de duurzaamheid van de energie waarbij ook de windmolens aan de orde zullen komen. De belangen van de individuele burger in relatie tot het algemeen belang waarbij de problematiek van de Noordrand aan de orde zal komen. Uiteraard zal worden gesproken over de WMO omdat dit onderwerp ook in haar portefeuille zit en de problematiek rondom de vluchtelingen.

Al met al reden genoeg om deze avond weer af te stemmen op Polivak. Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven