Polivak ontvangt de lokale politici van CDA en PvdA

De komende weken wordt er, afwisselend met het uitzenden van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, aandacht besteed aan de lokale politieke partijen in het programma Polivak van ‘RTV Slogo’.

In de uitzending van 13 maart ontvangt presentator Jan van Gurp de heer Dirk Pijl van het CDA. Het gesprek zal onder andere gaan over het verschil tussen vroegere raad en huidige raad, de huidige bestuurskracht, het vertrouwen van de burgers in de politiek en het doen van beloften in verkiezingstijd.

Donderdag 20 maart wordt vanaf 19:30 uur rechtstreeks de raadsvergadering uitgezonden. Een week later, op 27 maart, is het de beurt aan de heer Jaap Willem Eijkenduijn van de PvdA. Met hem wordt gesproken over het ‘Shared Space’-project (ofwel het ‘Gedeelde Ruimte’-prject), het winddossier, 1 of meerdere woningcorporaties op het eiland, zijn rol als voorzitter van de grootste oppositiepartij en zijn rol als voorzitter van de vertrouwenscommissie tijdens de benoeming van de huidige burgemeester.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en sinds kort ook via “Radioprogramma gemist”. Waar en wanneer u maar wilt kunt u de informatieve radioprogramma’s van RTV Slogo beluisteren via, het onlangs in gebruik genomen, radioprogramma gemist. Dit kunt u vinden op de website www.rtvslogo.nl onder het tabje ‘Radio’.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee ? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@omroeparchipel.nl.

Scroll naar boven