RTV Slogo krijgt uitzendvergunning!

Het commissariaat voor de media heeft besloten om per 9 maart 2014 de Stichting Lokale Omroep Goeree Overflakkee (RTV SLOGO) aan te wijzen als lokale publieke media instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Goeree-Overflakkee. Na een lange en moeizame procedure zijn we nu dus eindelijk de nieuwe lokale omroep voor de gemeente Goeree-Overflakkee !!!!!

Dit is voor RTV SLOGO goed nieuws en kan er per direct worden gestart met het verzorgen van de uitzendingen. In overleg met het CvdM, Agentschap Telecom en UPC heeft RTV SLOGO toestemming gekregen om voorlopig tijdelijk via de ether frequentie 105.6 FM en de kabelfrequentie 105.9 Mhz hun radioprogramma’s te mogen uitzenden.

Er is inmiddels en verzoek ingediend voor het toekennen van een nieuwe etherfrequentie zodat RTV SLOGO binnen de gehele gemeente Goeree-Overflakkee overal goed te ontvangen is. Hiervoor moet er ook een nieuw opstelplaats voor de zenders en antennes in gebruik worden genomen. Het kan dus nog enkele maanden duren voordat RTV SLOGO volledig en compleet aan het uitzenden is.

Tevens zal er op zeer korte termijn gestart worden met de uitzendingen van Tekst-TV via het digitale kanaal 31 van UPC en het analoge kanaal 67+.

Binnenkort word daar meer informatie over bekend gemaakt via onze website. Deze website word de komende weken ook verder uitgebreid om u een cross-mediaal aanbod te kunnen doen.

Hiervoor zijn nog meer nieuwe medewerkers nodig en deze zijn welkom bij de nieuwe lokale omroep van Goeree-Overflakkee, aanmelden kan via de Vacaturepagina.

Scroll naar boven