Raadslid Peter Keuker (PvdA) te gast in Polivak

In de uitzending van donderdag 25 Juni van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Peter Keuker. Hij is lid van de fractie van de PvdA.

Met hem zal er uitgebreid gesproken over het afgelopen politiek jaar. Hoe staat Goeree Overflakkee ervoor zo vlak voor het zomerreces? Wat zijn de huidige ontwikkelingen die gaande zijn op sociaal terrein en wat zijn de gevolgen daarvan voor de burgers. Uiteraard komt ook het onderwijs aanbod en wat kan een oppositie partij als de PvdA nu daadwerkelijk betekenen voor de burger. Interessante onderwerpen genoeg om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email]

Scroll naar boven