Rommelmarkt RTV Slogo op 12 juli

De lokale omroep RTV Slogo houd zaterdag 12 Juli 2014 voor de eerste keer haar jaarlijkse rommelmarkt. Van ’s morgens 09:00 tot 15:00 uur is een gedeelte van de ring van Ouddorp ingeruimd voor de jaarlijkse rommelmarkt.

Ongeveer 20 kramen zullen vol staan met tweedehands spullen (rommel) zoals o.a. glaswerk, potten, pannen, boeken en misschien wel antieke spullen. De inwendige mens wordt deze dag ook niet vergeten. U kunt op het Slogo-terras genieten van een kopje koffie, is er vers gebakken vis verkrijgbaar en staat de barbecue de gehele dag aan. Tevens kunt u terecht voor vragen over de lokale omroep bij de omroep medewerkers en worden er live programma’s gemaakt vanaf locatie.

Dus kom op zaterdag 12 Juli even langs bij de rommelmarkt van RTV Slogo in de ring van Ouddorp voor een heerlijk gebakken visje of om lekker te snuffelen op de rommelmarkt

Door uw medewerking en/of bezoek aan deze rommelmarkt zorgt u ervoor dat RTV Slogo 24 uur per dag kan uitzenden via radio, televisie en internet.

Scroll naar boven