RTV Slogo in gesprek met wethouder Tollenaar

In de uitzending van donderdag 17 November 2016 van Polivak op Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met wethouder Tollenaar.

In het boeiende gesprek word er onder andere gesproken over actuele onderwerpen zoals de sluiting van het Inspiratiecentrum Brouwersdam en word er terug gekeken naar de bewonersavond die onlangs werd gehouden in Ouddorp over de onrust over het bouwen op de kop van het eiland. Ook zijn portefeuille werkzaamheden komen aan bod en reageert wethouder Tollenaar op de vraag waarom er veel wantrouwen is in hem door sommige raadsleden.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@omroeparchipel.nl

Scroll naar boven