RTV Slogo nu ook op uw TV…

RTV Slogo, de lokale omroep van Goeree-Overflakkee, heeft haar media-activiteiten weer verder uitgebreid. Op dinsdag 3 juni zijn de uitzendingen ook gestart op de televisie. Door de samenvoeging van de publieke zender TV-Goeree en de commerciële zender KabelTV Goeree-Overflakkee is er een nieuw lokaal en publiek TV station ontstaan welke onderdeel uit maakt van RTV Slogo.

Lokale Televisie

Op het tv-kanaal kunt u 24 uur per dag kijken naar een overzicht van het laatste en actuele lokale nieuws, een overzicht van de activiteiten en evenementen en actuele teletekstpagina’s.

Ook worden er op vaste tijden actuele TV-programma’s uitgezonden zoals Slogo-Sport met een beeldverslag van de wielerronde in Oude-Tonge en de Budokai Senshi Cup. Maar ook programma’s over de historie van Goeree-Overflakkee zijn opgenomen in de tv-programmering.

Onderwerpen zoals het ontstaan van de RTM en de aanleg van de deltawerken komen aan bod in deze uitzendingen. Maar ook de actualiteiten ontbreken zeker niet in de TV-programma’s. Zo was er onlangs nog een televisieverslag te zien over de hoogspanningsverbinding op het Haringvliet en was er aandacht voor de brand bij Koningspleistersplaats in Goedereede.

Uitzendfrequenties

De televisieuitzendingen van RTV Slogo worden uitgezonden via het digitale kanaal 31 van UPC maar zijn ook nog analoog te ontvangen op kanaal 67+/840.000 Mhz.

Binnen enkele weken word er ook nog een livestream gerealiseerd waardoor u, waar u ook bent, overal de uitzendingen kunt bekijken via de website www.rtvslogo.nl.

TV-Vrijwilligers

Momenteel is een enthousiast team van zo’n 25 vrijwilligers actief binnen de tv-afdeling, en zij voeren met veel passie hun hobby uit. Heeft u ook ambitie en zin om mee te helpen bij de lokale omroep? RTV Slogo is op zoek naar o.a. redactiemedewerkers, verslaggevers, technici en algemene medewerkers. RTV Slogo bied ook de mogelijkheid om een cursus te volgen, om zo bij te dragen aan een kwalitatief goede omroep. Informatie aanvragen kan door een e-mail te sturen naar info@omroeparchipel.nl, aanmelden kan via de pagina voor nieuwe medewerkers.

Bereik uw doelgroep

Uit een onderzoek, naar de kijkcijfers van de lokale televisie, bleek dat 72% van de bevolking regelmatig kijkt en 50% zelfs meer dan twee keer per week. En deze percentages nemen nu alleen maar toe, omdat er nu een cross mediaal aanbod is ontstaan via RTV Slogo en er ook digitaal wordt uitgezonden via tv kanaal 31, en binnenkort ook via radio kanaal 80 van UPC.

Voor bedrijven zijn de radio en tv uitgelezen media om hun naamsbekendheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken. De kracht zit in de herhaling en de kwaliteit van de reclame. De beleving van TV is nog niet geëvenaard en staat qua impact nog steeds op eenzame hoogte boven alle andere manieren van adverteren. Ook via de radio bereikt u mensen thuis, op het werk en in de auto. Vraag bij de afdeling reclame via reclame@omroeparchipel.nl eens naar de cijfers en tarieven, vanaf 12 euro per week kunnen wij uw bedrijf cross-mediaal presenteren.

RTV Slogo voor en door u!

Scroll naar boven