Truckrun te volgen via RTV Slogo

De truckrun is een evenement wat voor velen niet meer weg te denken is op Goeree-Overflakkee. De truckrun wordt dan ook wel de leukste file van het jaar genoemd en deze file is op zaterdag 21 juni live te volgen in de diverse radio programma’s van RTV Slogo.

In de uitzendingen op RTV Slogo word u vanaf 9:00 uur ’s morgens op de hoogte gehouden van alle nieuwsfeiten in en om de truckrun zoals bijvoorbeeld eventuele routewijzigingen en worden de luisteraars en automobilisten op de hoogte gehouden waar het konvooi zich bevindt, zodat eenieder die dat wil de bewoners van Hernesseroord en de chauffeurs kunnen verwelkomen in hun dorp of stad.

Muzikale verzoeken aanvragen voor deelnemers en chauffeurs is natuurlijk ook mogelijk en daarvoor kunt u bellen tijdens de uitzendingen naar 0187 – 68 26 30.

RTV Slogo zend 24 uur per dag uit via FM 105.6, op de kabel 105.9 MHz en via de internet-stream op www.rtvslogo.nl. De TV-uitzendingen zijn te zien via UPC digitaal kanaal 31 en analoog op 67+/840.00 Mhz.

Scroll naar boven