RTV SLOGO radio programma “Met wie…” van start op RGL FM

Het radioprogramma ‘Met wie…’ komt terug bij de lokale omroep op Goeree-Overflakkee. Dit programma was tot 2005 te beluisteren op Radio Flakkee en is een van de programma’s die weer uitgezonden gaan worden op de nieuwe lokale omroep van Goeree-Overflakkee RTV SLOGO. Vanwege het nog steeds uitblijven van de uitzendvergunning gaat het programma alvast van start en is met ingang van 5 november a.s. wekelijks te horen bij Radio Goeree Lokaal en wel op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Met Wie is een informatief programma, waarin een gast(e), veelal afkomstig van het eiland Goeree- Overflakkee, centraal staat. Onderwerpen over kunst, cultuur, entertainment, muziek, evenementen etc. worden in dit programma behandeld, afgewisseld met muziek. Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach.
Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee ? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Radio Goeree Lokaal (RGL FM) zend 24 uur per dag uit via FM 105.6 ,op de kabel via 105.9 Mhz en is op internet via de stream op www.rgl.nl te beluisteren.

Scroll naar boven