Gevarieerde onderwerpen in het radioprogramma “Met wie…”

Dinsdag 5 november gaat het SLOGO-radioprogramma “Met Wie…” van start met uitzenden via Radio Goeree Lokaal. In de eerste uitzendingen van de maand november word er een gevarieerd aantal onderwerpen behandeld.

In de eerste uitzending wordt er aandacht besteed aan de nieuwe lokale omroep van Goeree-Overflakkee RTV SLOGO en wordt er gesproken met de voorzitter Teun Bakelaar en de voorzitter van Radio Goeree Lokaal Hans van Splunder. Een week later, op 12 november, is schrijfster Saskia Maaskant te gast in de studio en komt zij vertellen over haar, onlangs verschenen, tweede boek “Kieuw”. Kieuw is een sprankelend verhaal over warme, innemende personages en herinneringen, met een flinter van een sprookje. Een sfeervol boek voor jongeren en volwassenen die van een vleugje mysterie houden. Over het belang van sporten in het algemeen wordt een week later gesproken als Eric Verbrugge een bezoek brengt aan het programma “Met Wie…” en in de laatste uitzending van de maand november, op 26 november, is er aandacht voor ontwikkelingshulp en dan wordt er met Theo van der Greft met name gesproken over braillemachines voor ontwikkelings landen.

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee ? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl

Radio Goeree Lokaal zend 24 uur per dag uit via FM 105.6 ,op de kabel via 105.9 MHz en op internet via de stream op www.rgl.nl

Scroll naar boven