Veel variatie in “Met Wie…”

In juni is er veel variatie in het door RTV SLOGO uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

In de uitzending van 27 mei is mevrouw AnneMarijke Elema van het IVN te gast en gaat ons vertellen wat het IVN allemaal doet. Ook te gast is de heer John Albrechts. Hij is manager bij zwembad ’t Zuiderdiep in Stellendam en komt hierover vertellen.

In de uitzending van 3 juni is er in het eerste uur aandacht voor de start van de bouw van het Inspiratiecentrum Gervelingen/Voordelta. Het team van ‘Met Wie’ was hierbij en heeft van dit evenement diverse opnames gemaakt. Aan het wordt kwamen Carla Schonknecht, gedeputeerde van Zeeland en vice-voorzitter van Natuur-Recreatieschap ‘De Grevelingen’, aansluitend sprak Frans Tollenaar, wethouder economie/onderwijs en werkgelegenheid van Goeree-Overflakkee en bestuurder van het natuur- en recreatieschap. Door Taco van Housselt (provincie Zuid-Holland) werd een toelichting op het entreegebied gegeven. Verder gaf de toekomstige exploitant, Bart Kranendonk, een toelichting op het inspiratiecentrum en kwam ook architect Paul de Ruiter nog aan het woord.

Op 3 juni is ook de heer Arend-Jan van der Vlugt te gast. Hij komt vertellen over de Getijdecentrale.

De heer Dennis Notenboom van stichting WO2GO is op 10 juni te gast. Er wordt gesproken over de stichting en wat deze allemaal doet. Ook in de studio is Helen Stam van Jongerenwerk Goeree Overflakkee. Zij komt het laatste nieuws over het jongerenwerk vertellen.Ook aan de sportievelingen is gedacht want op 17 juni wordt aandacht besteed aan de Roparun en de Omloop van Goeree Overflakkee. Te gast zijn mevrouw Arja Reuijl van de Roparun en mevrouw Inge Brandsma en de heer Wim Bruggeman van de Omloop.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Scroll naar boven