ChristenUnie te gast in Polivak op RTV Slogo

In het politieke programma Polivak worden de komende weken, afwisselend met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, interviews uitgezonden met raadsleden van de ChristenUnie. 

Op 12 juni is er een interview met de heer Joop Kieviet. Hij vertelt over zijn functioneren in de raad van Dirksland vroeger en in de raad van Goeree Overflakkee nu. Ook vertelt hij over zijn postitie als partner in de coalitie, de zwembaden op het eiland en de hoeveelheid vergaderingen van de raad.

De heer Bert Tuk is op 26 juni te gast. Met hem wordt gesproken over het verschil tussen wethouder en raadslid, coalitie-oppositieverhouding, werkbezoeken en burgerbijeenkomsten.

5 en 19 juni worden live de raadsvergaderingen van de gemeente Goeree-Overflakkee uitgezonden.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en sinds kort ook via “Radioprogramma gemist”. Waar en wanneer u maar wilt kunt u hiermee de informatieve radioprogramma’s van RTV Slogo.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@omroeparchipel.nl

Scroll naar boven