Verslag nieuwjaarsreceptie Goeree-Overflakkee in Polivak

Traditiegetrouw heeft de gemeente Goeree-Overflakkee aan het begin van het nieuwe jaar weer een nieuwjaarsreceptie gehouden, dinsdagavond 3 januari vond deze plaats in MFC ’t Centrum in Ooltgensplaat. Veel belangstellenden maakten van deze gelegenheid gebruik om het college en de raadsleden de hand te schudden.

In de eerste uitzending van Polivak in 2017, die u op op donderdag 5 januari tussen 19 en 20 uur kunt beluisteren, wordt een verslag van deze nieuwjaarsreceptie uitgezonden. U hoort dan onder andere de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via [email]polivak@omroeparchipel.nl[/email].

Scroll naar boven