Lokale omroep RTV Slogo opent haar deuren

Op 31 mei 2014 opent RTV Slogo haar deuren om jou te laten zien hoe een radioprogramma wordt gemaakt, of hoe een tv-studio er van binnenuit ziet.
De open dag is een ideale manier om kennis te maken met jouw lokale omroep en al haar facetten. Tijdens deze dag kan je zelf zien en horen hoe het eraan toe gaat bij de lokale kweekvijver van omroeptalent.

RTV Slogo zorgt ervoor dat jij weet wat er in jouw dagelijkse omgeving leeft. Welke onderwerpen er belangrijk zijn. Wie er in jouw wijk of dorp leven en wat diegene denken. RTV Slogo geeft jou een stem en zorgt ervoor dat jij een mening kan vormen. Dat je in actie kan komen, als jij dat nodig vindt. En dat jij het verschil kan maken in zijn dagelijkse omgeving!

Daarnaast is de open dag de start van de Week van de Lokale Omroep (31 mei t/m 6 juni 2014) waarbij in heel Nederland een week lang aandacht wordt besteed aan het werk van de lokale omroepen. Meer informatie over de Week van de Lokale Omroep is te vinden op www.delokaleomroep.nl en op www.olon.nl.

Je bent van harte uitgenodigd om op 31 mei een kijkje in de studio te komen nemen bij
RTV Slogo, aan de Hofdijksweg 46a te Ouddorp (terrein v.v.WFB). De studio is geopend vanaf 9 uur en dan kunt u gelijk een kijkje nemen bij het radioprogramma Goedemorgen Goeree- Overflakkee en is de tv-afdeling ook aanwezig om u meer te kunnen vertellen over het monteren en regisseren van een tv opname. In de middag gaat het team van sport-lokaal u enthousiast maken op sportief gebied en kunt u de uitzending tot 16:00 uur bijwonen.

Scroll naar boven