“De Late Avond” op één na beste lokale radioprogramma van Nederland

RTV Slogo is enorm trots en zeer vereerd met het behalen van de tweede plaats van het programma “De Late Avond ” in de strijd om het beste radioprogramma van Nederland. Dat was de reactie van programmaleider en bestuurslid Tim Hoek nadat het nieuws was binnengekomen dat slechts het ochtendprogramma van de Westlandse Omroep Stichting door de vakjury hoger werd gewaardeerd dan het programma van RTV Slogo.

Slechts twee maanden na de start van “De Late Avond” werd het programma door de tien samenwerkende omroepen ingezonden voor de belangrijke prijs in omroepland. Het winnende programma bestaat in het Westland inmiddels al ruim drie en een half jaar.

Genoeg mogelijkheden om dus in de toekomst nog van ons te laten horen en een nieuwe poging te wagen om de mooie titel “Beste Radioprogramma van het jaar” te behalen vond ook bedenker Alfred Blokhuizen. “Het programma is sinds de inzending nog beter en actueler geworden en blijft zich doorontwikkelen “.

“De Late Avond” is een samenwerkingsverband tussen tien lokale radiostations in de regio en RTV Slogo heeft daar ook een aandeel in.. Omdat de lokale omroepen in de regio al vanaf het eerste moment enorm enthousiast was over het programma-format is het mooi dat dit nu ook bevestigd is door de vakjury van de OLON, de overkoepelende organisatie van lokale omroepen.

“De Late Avond” is elke werkdag tussen 23.00 en 00.00 uur te beluisteren op RTV Slogo en bevat de pareltjes van de tien deelnemende omroepen wat betreft reportages en interviews en bevat lekkere relaxte muziek om de nacht mee in te aan. De presentatie is elke avond in handen van Alfred Blokhuizen.

Scroll naar boven