Gevarieerde onderwerpen in december in “Met wie…”

Ouddorp: Ook in de maand december komen er een diversiteit aan onderwerpen aanbod in het SLOGO radio programma “Met Wie…” wat sinds november wordt uitgezonden via Radio Goeree Lokaal.

In de uitzending van 3 december komen de heren De Haan en Sparreboom vertellen over de RTM-remise die al sinds 1989 gevestigd is in Ouddorp. Wat is er in de afgelopen jaren allemaal gebeurd en veranderd en is er aandacht voor de toekomstplannen van dit mooie stukje historie van Goeree- Overflakkee. Een week later, op 10 december, word u bijgepraat over Gym Power. In mei 2010 is Gym Power opgericht met als doel meer bekendheid te geven aan alle gym- en aanverwante sporten. De heer Casper Beijn komt bij ons langs in de studio. Daarna is het de beurt aan het Jongerenwerk Goeree-Overflakkee. Dinsdag 17 december schuift Helen Stam aan bij presentatrice Carla Hersbach en zij komt vertellen over het vele werk wat het jongerenwerk verricht en wat voor nieuwe activiteiten er gaan komen in 2014. Op kerstavond, 24 december, is de laatste uitzending van dit jaar en is de burgemeester Mevrouw Ada Grootenboer te gast. Hoe zijn de eerste maanden op Goeree-Overflakkee verlopen en hoe staat de gemeente er na 1 jaar voor ?. Deze onderwerpen komen allemaal aanbod in het programma “Met Wie”

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee ? Geef dit dan door via metwie@omroeparchipel.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”

Radio Goeree Lokaal zend 24 uur per dag uit via FM 105.6, op de kabel via 105.9 Mhz en op internet via de stream op www.rgl.nl

Scroll naar boven