Polivak in gesprek met Ron de Rover, fractievoorzitter van de ChristenUnie.

Donderdag 11 mei 2017 zal onze verslaggever Jan van Gurp in gesprek gaan met fractievoorzitter van de ChristenUnie: Ron de Rover. Dit gesprek zal uitgezonden worden tijdens het programma Polivak op RTV Slogo.

Dit interview zal tevens het laatste gesprek zijn met de fractievoorzitter, 6 juli neemt hij afscheid van de gemeenteraad vanwege zijn vertrek naar Hardinxveld-Giessendam. In 2002 begon hij in de gemeenteraad van Middelharnis en daarna maakte hij deel uit van de huidige gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.

Er zal gesproken worden over de huidige en vorige zittingsperiodes waarin hij zowel voor de coalitie als de oppositie heeft opgetreden. Andere onderwerpen die aangesneden zullen worden zijn de verhouding tussen de raad en het college, het monisme en het dualisme. Ook zal er uitgebreid gesproken worden over de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière. Tenslotte zullen ook het vertrouwen van de burger in de politiek en de afstand tussen de burger en de politiek aan bod komen.

Het interview zal uitgezonden worden op donderdagavond 11 mei vanaf 19:00 uur. De herhaling zal op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur te beluisteren zijn en kan via “radioprogramma gemist” teruggeluisterd worden.

Scroll naar boven